STEN BACK COMEXIM

A fost, este si va fi in continuare un punct de referinta pe segmentul reparatiei motoarelor si a prelucrarilor mecanice, sub umbrela caruia se vor putea gasi cele mai bune solutii pentru problemele dumneavoastra.

Prezentare

Infiintata in anul 1995, compania noastra are o experienta de peste 15 ani in domeniul prelucrarilor mecanice si a reconditionarii motoarelor cu ardere interna.
Echipa noastra include profesionisti specializati pe o serie de operatiuni si prelucrari din domeniul mecanic. Intrucat noi operam conform unora dintre cele mai inalte standarde din domeniu, am reusit sa construim o echipa calificata corespunzator, formata din specialisti carora le face placere sa lucreze impreuna pentru a-si servi clientii, fiind in acelasi timp mandri ca apartin unei elite a industriei.

Obiectivul companiei STEN BACK COMEXIM este sa ofere solutii practice într-un mod transparent, eficient si profesional. STEN BACK COMEXIM este o institutie care creste constant, se adapteaza permanent la nou, schimba tehnologiile, introduce noi servicii pentru a veni în întâmpinarea solicitarilor clientilor.
Compania STEN BACK COMEXIM va continua sa lupte pentru deviza care o defineste: capacitatea de a anticipa si inova. Succesul nostru depinde de succesul clientilor nostri.
Pentru a ne atinge obiectivele, vom continua sa ne bazam pe încrederea clientilor nostri, dar mai ales pe activitatea lor alaturi de noi.

  • Valori
    Transparenta. Toate serviciile si procesele tehnologice de care beneficiati va vor fi explicate si justificate in amanunt.
    Continuitate. Parteneriatul cu noi nu se sfarseste odata cu finalizarea procesului de reparatie a unui motor. STEN BACK COMEXIM pune la dispozitie servicii complementare, solutii special concepute pentru fiecare cerinta si fiecare client.
    Excelenta. Se reflecta in pasiunea companiei noastre pentru calitatea serviciilor oferite.
    Competitivitate. Permanenta inovatie se indreapta catre realizarea misiunii asumate.